20. novembra 2009

The sexiest man alive

Herec Johnny Depp (46) sa stal podľa časopisu People najpríťažlivejším mužom sveta. Ako tretiemu mužovi v tejto ankete sa mu podarilo zvíťaziť po druhýkrát.

Podobným kúskom sa môžu pochváliť len dvaja veľkí kamaráti George Clooney a Brad Pitt. Pirát Jack Sparrow, ktorý sa však preslávil už oveľa skôr, napríklad ako citlivý Nožnicovoruký Edvard (1990) zosadil z najvyššieho stupienka minuloročného víťaza, Austrálčana Hugha Jackmana. Filmový "Wolverine" sa tentokrát nedostal ani do prvej desiatky.

Johnny Depp (46) získal vlani za muzikál Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street Zlatý glóbus. Partner Vanessy Paradis už získal niekoľko podobných ocenení a stále nestráca na sexepíle. "Johnny bol nesmierne sexy už pred desiatimi rokmi a odvtedy sa nezmenilo vôbec nič. Dokáže rozohniť niekoľko generácií žien," vysvetľuje pozadie jeho triumfu redaktorka magazínu Kate Coyne.

Na druhom mieste skončil kanadský herec Ryan Reynolds (33), bronzový stupienok patrí hercovi preslávenom rolu vo filme Skrotená hora, Američanovi Jakeovi Gyllenhaalovi (28). Prvú päticu rebríčka dopĺňajú Bradley Cooper (34) a Robert Downey Junior (44).

Hereckú dominanciu v ankete The Sexiest Man Alive narušil šiesty v poradí, futbalista Los Angeles Galaxy David Beckham (34). Hviezda Súmraku Robert Pattinson debutuje medzi stálicami na 15- mieste.


O filme Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street bude aj ďalší príspevok, nakoľko sa mi to páčilo. Takže ak ste to nevideli, sledujte blog, aby ste si o tom mohli prečítať. Hrá tam dosť zaujímavých hercov, takže sa máte na čo tešiť :-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára